Heel blij met onze achtertuin. Tijdens de werkzaamheden diverse aanpassingen gedaan. Bedankt hiervoor in een woord Top!

Ilse en Frank Versteeg ( Tuin in Ridderkerk (2019) )

Zeer tevreden! Troost Tuinprojecten heeft een verkapping van Douglashout geplaatst. Wat een maatwerk kunnen jullie leveren alles sluit keurig en strak aan. Dikke 10.

Fam. De Jong ( Tuin in Papendrecht (2018) )

Willem en zijn collega bedankt voor de voor en achtertuin die je bij ons gemaakt hebt. In het voortraject heb je goed meegedacht en ben je met de juiste oplossingen gekomen. Het duurde even voor wij aan de beurt waren, maar het wachten was ons dubbel en dwars waard. Tot in de toekomst Willem…

Richard Rijke ( Tuin in Papendrecht (2019) )

Aanrader! Erfafscheiding gemaakt. snel en vakkundig.

Fam. de Waard ( Tuin in Papendrecht (2020) )

Vriendelijke en goed meedenkende Hovenier. De tuin is echt prachtig geworden. De beplanting is direct na de oplevering van de bestrating aangebracht door je fijne collega Edwin die heel veel kennis heeft van planten zeg. Willem ga zo door met je team. En tot de volgende keer.

Fam. Visser ( Tuin in Papendrecht (2020) )

Na verschillende gesprekken te hebben gevoerd met andere bedrijven, hebben we uiteindelijk voor Troost Tuinprojecten gekozen. Daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. Het was een groot project voor jullie. Fijn dat alles achtereenvolgend is uitgevoerd. Vakkundig en snel. We kijken uit naar de volgende onderhoudsbeurt.

Mendy de Groot ( Tuin in Papendrecht (2020) )