Geen woorden maar daden. Met onze jarenlange ervaring in het vak komen we snel en in een paar eenvoudige stappen tot het gewenste resultaat: uw droomtuin. Kiest u voor Troost Tuinprojecten, dan bent u verzekerd van een goed ontwerp, doelmatige uitvoering en strak onderhoudsplan.

Van wensenlijst tot droomtuin – vakkundig en doelgericht

1.

Inventarisatie en tuinontwerp

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we al uw tuinwensen. Ook zetten we de kaders op een rijtje. Denk hierbij aan de beschikbare ruimte, planning, budget, uw onderhoudswensen, landschappelijke ligging en omstandigheden. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een tuinontwerp op maat. Hierbij staat haalbaarheid centraal, net als het vinden van creatieve en inventieve oplossingen om het maximale uit uw tuin te halen.

2.

Uitwerking en realisatie

Het team van Troost Tuinprojecten beslaat alle specialismen op het gebied van tuinaanleg. Plantadvies en de levering van planten, bomen en overige groenvoorzieningsmaterialen, grondwerken en bestrating, het aanbrengen een vijver, schutting, overkapping of buitenverblijf...

Bent u zelf een handige klusser? We kunnen in overleg ook alleen het materiaal en/of losse diensten leveren.

3.

Tuinonderhoud op maat

Veel mensen beseffen het niet, maar met de aanleg van een tuin begint het werk pas. Troost Tuinprojecten beschikt over het team en het materieel om uw tuinonderhoud efficiënt en vakkundig te verzorgen. Op structurele basis of incidenteel, naar uw persoonlijke behoefte. Samen stellen we een realistisch onderhoudsplan op om ervoor te zorgen dat u nog jaren plezier heeft van uw tuin!

Vraag direct een offerte aan

En ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de realisatie van uw droomtuin. 

hovenier aanpak