Goed onderhoud, voor jarenlang plezier

Het is belangrijk om een tuin goed te onderhouden, wil je er optimaal plezier van hebben. Troost Tuinprojecten biedt daarom flexibele onderhoudsdiensten, van structureel onderhoud, tot incidenteel groot snoei- en renovatiewerk.

Het onderhoud van een tuin is grofweg in drie categorieën in te delen:

Groot onderhoud

Dit gebeurt één of twee keer per jaar, meestal in het voor- en het najaar. De werkzaamheden van groot onderhoud zijn onder andere snoeien, uitdunnen van groepen vaste planten, gras verticuteren en verzakt straatwerk herstellen. In de meeste tuinen neemt dit één à twee dagen in beslag.

Regelmatig onderhoud

Afhankelijk van de tuin en uw wensen is aanvullend regelmatig onderhoud nodig. Denk hierbij aan werkzaamheden als het snoeien van hagen, het bijwerken van graskanten en borderranden, en bemesting.

Wekelijks onderhoud

Houdt u wel van groen maar niet van vuile handen? Of wilt u het tuinonderhoud om wat voor reden dan ook liever uitbesteden? Dan kunnen wij op wekelijkse basis al uw tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren. Gras maaien, onkruid wieden, verplanten en aanplanten... Wij nemen u de zorg voor uw tuin graag geheel uit handen.